Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار مشهد عنوان کرد: از دستگاه‌ها و مدیران آن پذیرفته نیست که پروتکل‌ها تا ۶۴.۷ درصد در ادارات رعایت شود. باید این مقدار به ۹۰ درصد برسد.

سیدمحمدرضا هاشمی امروز در شورای اداری شهرستان مشهد اظهار کرد: مدیر دستگاه‌ها در درجه اول باید به فکر سلامت خود، کارکنان و ارباب رجوع باشند و به افرادی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، نباید خدمات ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین با توجه به شرایط موجود در بحران کرونا، دستگاه‌ها حق ندارند امتیاز آب، برق و گاز سرمایه‌گذار، کسبه و خانه‌های مسکونی را قطع کنند.

وی در خصوص افزایش شاخصه توزیع اعتبارات شهرستان خاطرنشان کرد: شاخصه توزیع اعتبارات شهرستان در مجلس  بر سه محور محرومیت، جمعیت و وسعت استوار است. جمعیت شهرستان مشهد ۵۶ درصد از جمعیت استان است و در هیچ‌جا حاشیه شهری مانند محرومیت حاشیه شهر مشهد وجود ندارد. شهرستان مشهد از وسعت بالایی برخوردار بوده، بنابراین انتظار می‌رود تخصیص ۱۵درصد از اعتبارات تملک دارایی استان به مشهد به واقعیت نزدیک‌تر شود و این میزان بالای ۳۵ تا ۴۰ درصد برسد.

افزایش ۵ درصدی جرایم در خراسان رضوی

سرهنگ عباس صارمی، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان مشهد، با اشاره به عملکرد یک سال گذشته نیروی انتظامی مشهد عنوان کرد: هرگونه توفیق و موفقیتی که بوده، قطعا به ‌خاطر مشارکت مردم، سمن‌ها و سازمان‌ها با ناجا بوده است. با توجه به شعار امسال که «با هم برای امنیت و سلامت» نام‌گذاری شده، باید بدانیم امنیت در جامعه حاصل تلاش بخش‌های مختلف است. امروز جامعه‌شناسان و جرم‌شناسان بر این باور هستند که تولید امنیت با بخش‌های مختلف اجتماع در ارتباط است و از طریق پیشگیری‌های وضعی، اجتماعی، کیفری و همکاری سازمان‌ها می‌توان آن را تامین کرد. بنابراین پلیس نگهبان امنیت است و همه دستگاها در تولید امنیت دخیل هستند.

وی افزود: طی یک سال گذشته ماموریت‌‎های مختلفی در شرایطی همچون فراخوان‌ها، تجمعات، بنزین، چهارشنبه آخر سال، تعطیلی حرم مطهر در ابتدای سال و تشییع جنازه سردار قاسم سلیمانی داشته‌ایم. در مبارزه با کرونا نیزدر کنار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوده‌ایم و همکاری تنگاتنگی با آن‌ها داشته و داریم. همچنین ماموریتی که طی این این چند روز برای خاکسپاری استاد شجریان داشتیم، بدون هیچ دغدغه‌ای برگزار شد.

صارمی خاطرنشان کرد: مباحث مربوط به بیکاری‌ها و مسائل اقتصادی خیلی در بروز و افزایش جرایم موثر است اما خوشبختانه توانسته‌ایم جرایم را کنترل کنیم. پیگیری‌های کیفری و وضعی، همه در کاهش جرم دخیل است. بر اساس آمار طی ۵ ماه گذشته پلیس آگاهی رتبه اول در زمینه کنترل جرایم را نسبت به سایر استان‌ها کسب کرد.

وی با بیان اینکه در زمینه جرایم خشن طرح‌‍‌های ویژه‌ای در نیروی انتظامی شهرستان طراحی شده، عنوان کرد: طی ۶ ماه ابتدایی امسال ۵ درصد افزایش جرم داشته‌ایم که در استان‌های دیگر این میزان بیش از این مقدار بوده است. همچنین در این مدت ما در کشف جرم ۱۷ درصد، در دستگیری ۱۲ درصد، در کشف مواد مخدر ۱۵۳ درصد و در کشف سلاح‌های غیرمجاز ۷۱ درصد موفقیت داشته‌ایم. همچنین ۲۹۵۵ معتاد متجاهر، ۱۰۰۴ توزیع‌کننده مواد، ۴۲۰ اراذل و اوباش، ۸۶۱ تبعه بیگانه، ۱۲ هزار سارق و ۹۷۰ سارقین به عنف را دستگیر کرده‌ایم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جرم پيشگيري از وقوع جرم نيروي انتظامي شهرستان مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس


داوود عسکرپور در گفتگو با خبرنگار ایسنا از برگزاری دومین کارگروه منطقه‌ای ادارات کل ثبت اسناد و املاک و اوقاف و امور خیریه استان فارس در سال جاری خبر داد و گفت: در این نشست مباحثی پیرامون اختلافات اراضی بین منابع طبیعی و اوقاف فارس مطرح شد.

وی از رفع اختلاف و تعیین تکلیف ۳۰ پلاک از اراضی استان فارس به وسعت ۷۲۸ هکتار فی مابین منابع طبیعی و اوقاف و امور خیریه از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و افزود: این اراضی که شامل اماکن مذهبی، اراضی زراعی و بافت مسکونی است، متعلق به شهرستان‌های ممسنی، رستم، مُهر، ارسنجان، فیروزآباد، بوانات و مرودشت است.

 معاون حقوقی و ثبتی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس بیان کرد: در اجرای آئین‌نامه اجرایی ماده ۲۱ مصوب هیئت وزیران موضوع قانون ابطال این اراضی متعلق به رقبات موقوفه اعلام شد.

 عسکرپور تصریح کرد: دومین کارگروه ادارات کل ثبت و اوقاف و امور خییه استان فارس به میزبانی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه فارس و با حضور مدیران کل، روسا، معاونین و کارشناسان دودستگاه، ادارات نواحی شیراز و شهرستان‌های بیضاء و سپیدان برگزار شد.

 وی در پایان هدف از برگزاری این جلسات را بررسی عملکرد ادارات در خصوص صدور اسناد مالکیت موقوفات و تسهیل در امور ارباب رجوع عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • میز خدمت ادارات و خدمت‌رسانی به مردم تداوم داشته باشد
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال