Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای با عنوان «نبود امکانات در شهر جدید بینالود» را ثبت و درخواست پیگیری داشتند.

این سوژه را از رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود پیگیری کردیم.

حمیدرضا یزدانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نیشابور، اظهار کرد: دلایل متعددی موجب کمتر توسعه‌یافتگی شهر جدید بینالود شده است؛ متناسب نبودن امکانات روبنایی و زیربنایی و تأسیسات موردنیاز بخش مسکونی شهر به دلیل نبود اعتبارات لازم در اختیار دستگاه‌های خدمات رسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود افزود: همچنین دستگاه‌های خدمات رسان و ادارات مرتبط مانند آموزش‌وپرورش، آب، برق و گاز، بانک‌ها، ادارات ثبت‌اسناد و ثبت‌احوال در این شهر استقرار ندارند.

وی بیان کرد: در سال‌های اخیر باوجود کمبود اعتبارات با اجرای پروژه‌های متعدد زیربنایی و روبنایی شامل روسازی و آسفالت بخش عمده‌ای از معابر سطح شهر، احداث مرکز درمانی در محل اجرای پروژه‌های مسکن مهر، مدارس، مساجد، کتابخانه، مجموعه‌های ورزشی روباز و سرپوشیده، توسعه شبکه‌های آب، برق و گاز و ارتقای ناوگان حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری از مینی‌بوس به اتوبوس بخشی از کمبودهای شهر جبران و موجب افزایش ۷۵ درصدی جمعیت شهر جدید بینالود شده است.

یزدانی ادامه داد:  جمعیت این شهر از ۴ هزار نفر در سال ۱۳۹۴ به حدود ۷ هزار نفر در سال ۱۴۰۰ رسیده است و در حال حاضر ۱۲ واحد آموزشی در مقاطع ابتدایی دوره اول و دوم پسرانه و دخترانه، متوسطه دوره اول دخترانه و پسرانه و هنرستان فنی دخترانه و کار و دانش پسرانه در حال فعالیت هستند که البته آموزش‌وپرورش خراسان رضوی باید برنامه‌ریزی جهت ایجاد مقطع تحصیلی دوره دوم متوسطه در رشته‌های نظری را در این شهر انجام دهد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود تصریح کرد: یک مرکز بهداشتی درمانی شبانه‌روزی در بخش جنوبی شهر، ۲ خانه بهداشت و یک مرکز درمانی که توسط شرکت عمران شهر جدید بینالود احداث و به بهداشت و درمان تحویل شد به‌صورت پاره‌وقت در بخش شمالی شهر در حال خدمات‌رسانی به شهروندان است.

وی تأکید کرد: کمبود درمانگاه شبانه‌روزی در بخش شمالی شهر، نبود داروخانه شبانه‌روزی و پزشک متخصص شهروندان را دچار مشکلات عدیده‌ای کرده که مستلزم برنامه‌ریزی شبکه بهداشت و درمان خراسان رضوی برای بهبود خدمات‌رسانی در این زمینه است.

یزدانی گفت: در بخش حمل‌و‌نقل برون‌شهری، شرکت عمران شهر جدید بینالود باوجود افزایش سطح کیفی ناوگان حمل‌ونقل برون‌شهری از مینی‌بوس به اتوبوس، با پرداخت یارانه به بخش خصوصی  سرویس‌دهی از شهر جدید بینالود به مشهد و بالعکس را برای رفاه حال شهروندان برنامه‌ریزی کردیم که البته اگر شهرداری مشهد در راستای کمک به معضلات کلان‌شهر مشهد نسبت به ارائه خدمات اتوبوس‌رانی به بینالود نیز برای دسترسی آسان، ارزان و سریع متقاضیان سکونت در بینالود برنامه‌ریزی کند، با  کاهش بار جمعیتی مشهد، کمک شایانی به این کلان‌شهر خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود بیان کرد: از طرفی تسریع در اتصال ریلی بینالود به مشهد از طریق راه‌آهن سراسری و اجرای قطار حومه‌ای مشهد - بینالود می‌تواند به‌عنوان یک طرح بلندمدت مشکل حمل‌ونقل شهروندان این شهر را برطرف کند. در این خصوص اجرای قطعه اول آزادراه حرم تا حرم از سمت مشهد می‌تواند فاصله بینالود تا مشهد را حدود ۲۰ کیلومتر کاهش دهد و موجب تسهیل درآمد و شد شهروندان شود‌ البته در این خصوص پیگیری‌های زیادی توسط شرکت عمران انجام‌شده و مجوز اتصال آنتنی از این آزادراه به شهر جدید بینالود صادرشده است.

وی بابیان این‌که یکی از عمده‌ترین مشکلات شهروندان شهر جدید بینالود، کیفیت پایین آب شرب است، تأکید کرد: در سال‌های اخیر حل این مشکل بارها مطرح و موردبررسی قرارگرفته است و پیگیری‌های زیادی توسط شرکت عمران جهت حل این مشکل انجام‌شده است که در این خصوص شرکت آب و فاضلاب مشهد باید تمهیدات لازم‌ در قالب طرح‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت را پیش‌بینی کند و شرکت عمران شهر جدید بینالود نیز در این خصوص در حد مقدورات و پس از اخذ مجوزهای لازم در اجرای پروژه‌های تأمین و انتقال آب مشارکت خواهد کرد.

یزدانی ادامه داد: در همین راستا در حال حاضر شرکت عمران شهر جدید بینالود با اختصاص زمین مناسب و تأمین اعتبار خرید ۲ دستگاه آب‌شیرین‌کن، جهت اجرای پروژه تأمین آب شرب باکیفیت از طریق شیرهای برداشت در سطح شهر با شرکت آب و فاضلاب مشهد مشارکت کرده و به‌زودی این پروژه اجرایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بینالود در رابطه با سیستم جمع‌آوری فاضلاب گفت:  با توجه به اجرای بخش عمده‌ای از شبکه جمع‌آوری فاضلاب، اجرای پروژه مشارکتی تصفیه‌خانه فاضلاب شهر جدید بینالود از محل اعتبارات شهر جدید بینالود توسط پیمانکار شرکت عمران بینالود و با نظارت آب و فاضلاب مشهد به‌زودی آغاز می‌شود. 

وی عمده‌ترین مشکلات شهر جدید بینالود را فاصله نسبتاً زیاد تا شهر مادر(مشهد) دانست و تأکید کرد: خدمات‌رسانی به شهروندان هم‌زمان با جمعیت‌پذیری طبق قانون ایجاد شهرهای جدید، وظیفه دستگاه‌های خدمات رسان، سایر ارگان‌ها، ادارات و سازمان‌های دولتی است که بایستی متناسب با پیشرفت شهر در راستای استقرار و ارائه خدمات به شهروندان اقدام کنند که این خدمات شامل تأسیسات زیربنایی، خدمات درمانی، آموزشی و فرهنگی ورزشی است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: اجرای پروژه برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی

شهردار شیراز در دیدار با هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی در این کلان‌شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، محمدحسن اسدی در دیدار با هیئت رئیسه سازمان نظام مهندسی فارس اظهار کرد: شهر شیراز و استان فارس در ایام نوروز جزو گردشگرپذیرترین شهر و استان کشور بود که خوشبختانه بدون هیچ حادثه‌ای باوجود بارش شدید باران، سپری شد.

وی افزود: موفقیت‌های کسب شده در شهرداری شیراز حاصل تلاش خانواده ۱۳ هزار نفری این مجموعه، تیم هم‌دل و متخصص مدیریت شهری، شورای اسلامی این کلان‌شهر، دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان و نظارتی است و وفاق با نظام مهندسی نیز مرهون این همدلی بین مجموعه‌ای است.

شهردار شیراز همچنین در بخش دیگر سخنان خود به مسائلی نظیر کاهش مدت زمان و فرآیند صدور پروانه ساختمانی سخن گفت.

اسدی تاکید کرد: بیش از دو هزار پروژه در شهرداری شیراز فعال است و هیچ پروژه تعطیل و نیمه تعطیلی نداریم.

وی همچنین در این جلسه خواستار همدلی در حفظ عنوان شیراز؛ پایتخت محیط زیست آسیا شد.

در این جلسه محمود صفایی نایب‌رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در بخشی از این نشست با بیان اینکه اکثر مهندسین شهرداری شیراز در بخش‌های مختلف عضو خانواده بزرگ نظام مهندسی هستند، تصریح کرد: نظام مهندسی فارس سرآمد نظام مهندسی‌های سراسر کشور است.

وی خاطرنشان کرد: کلان‌شهر شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی نیز سرآمد و موجب افتخار است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز با تصریح بر این موضوع که منافع عمومی سرلوحه کار این نهاد قرار دارد، ادامه داد: نظارت بر تخطی کنندگان مسائل فنی از مهمترین موضوعاتی است که باید برای حفظ قداست مجموعه نظام مهندسی در اولویت قرار گیرد.

آرش فرج‌زاده قائم مقام شهردار شیراز نیز در ادامه این نشست اضافه کرد: بودجه شهرداری شیراز در سال گذشته و در زمانی که صحبت از تعریف بسته ۵۰ هزار میلیارد تومانی شد، ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود.

وی با تصریح بر این نکته که در واقع دو برابر کار یک سال، پروژه در شهرداری شیراز تعریف شد، افزود: با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، این مهم محقق و در بهمن ماه ۱۴۰۲ تقریباً نیمی از پروژه‌ها افتتاح و عملیات اجرایی نیم دیگر پروژه‌ها آغاز شد و عملاً شهرداری شیراز سال گذشته با تعامل دستگاه‌های اجرایی بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان پروژه را به سرانجام رساند و یا عملیات اجرایی آنها را آغاز کرد.

قائم مقام شهردار شیراز با بیان اینکه امسال هم این مهم در حال برنامه‌ریزی است و به زودی اعلام خواهد شد، از تعریف و تدوین برنامه عملیاتی و راهبردی در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ توسط شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز سخن گفت و اظهار کرد: ۴۴ پروژه کلان در این راستا تعریف شد که بسته محرومیت‌زدایی نیز یکی از مهمترین این پروژه‌هاست.

فرج‌زاده همچنین تسهیل پاسخگویی به مراجعین شهرداری را از مهمترین برنامه‌های تعاملی و مشترک شهرداری و نظام مهندسی عنوان کرد.

مهدی قلندری معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز نیز در ادامه این نشست تاکید کرد: پروژه‌های شهرداری شیراز به همت مدیریت مطلوب، فعال است.

وی با اشاره به در خصوص برنامه‌هایی که توسط معاونت متبوع در بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده، سخن گفت.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری شیراز همچنین از ارائه آموزش‌های لازم به نیروهای متخصص در شش ماهه نخست امسال در رابطه با نرم‌افزار جدید نحوه بررسی نقشه‌های ساخت و تأسیسات خبر داد و خاطر نشان کرد: در حال حاضر این مهم به صورت سری انجام می‌شود که با استقرار نرم‌افزار جدید، آموزش به نیروهای متخصص هم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت

ستار خورشیدی رئیس سازمان نظام مهندسی فارس نیز در این جلسه عملکرد شهرداری شیراز در سال گذشته مبنی بر افتتاح و کلنگ‌زنی بیش از هشتاد هزار میلیارد تومان پروژه را کاری بسیار سخت و تحسین برانگیز عنوان و تصریح کرد: این مهم به زبان کاری ساده اما در عمل بسیار سخت است.

وی به ارجاع پرونده‌های ساختمانی به سامانه ارجاع و سامانه شفافیت اشاره و اضافه کرد: یکی از ارکان سالم‌سازی، ایجاد شفافیت است.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان فارس با بیان اینکه در بحث تفکیک نیز نظارت با نرم‌افزار و ثبت سیستمی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: برای نخستین بار تمام پرونده‌ها در حال اسکن هستند که ۵۰ درصد آنها انجام شده است.

خورشیدی ابراز امیدواری کرد: افتخار سازمان نظامی مهندسی فارس این است که با شهرداری به عنوان یکی از ارکان اصلی در ساخت‌وساز و نظارت، راهکار تعاملی را پیش بگیرد.

کد خبر 748462

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • شهر صدرا کمبود مدرسه دارد/ آماده استقرار ادارات مختلف هستیم
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • اختصاص ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند
  • فرماندار مشهد:طرح نهضت ملی مسکن از اقدامات خوب دولت سیزدهم است
  • مهلت یک ماهه فرماندار مشهد به مسئولان بینالود
  • استقرار نیرو‌ها و تجهیزات لازم با شروع بارندگی در مشهد
  • استقرار نیروها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد